21/07/2024

Contrast Online

Evenimente, Activitati, Cursuri, Informatii Utile, Afaceri, Comunicate

Un împrumut rapid de la un IFN poate fi rețeta de succes pentru afacerea ta

[ad_1]

Vrei să îți deschizi o firmă, ai un plan de afaceri, dar nu ai banii necesari pentru a debuta?

Mulți tineri au o afacere înființată de curând, care deja se confruntă cu lipsa de lichidități. De multe ori, o idee bună nu este pusă în practică rapid pentru că nu ai capitalul necesar să deschizi o societate comercială și să investești în primele luni. 

Chiar dacă este vorba de o afacere mică, de familie, un împrumut primit la timp înseamnă enorm pentru cei implicați în acest business. 

Creditele oferite de bănci se adresează mai degrabă afacerilor consolidate, care au nevoie de finanțare pentru dezvoltare. 

Startup-urile însă nu pot aduce garanții semnificative pentru a accesa un credit de valori mari. De multe, ori nici nu este nevoie să obții un credit mare, iar o sumă modică, te poate ajuta să ieși dintr-un impas financiar.

Există o soluție de creditare rapidă, inclusiv pentru persoane juridice.

Un credit rapid pentru IMM-uri îți poate oferi finanțarea dorită, în condiții flexibile și corecte.

Instituțiile financiare nebancare susțin inițiativa privată și ajută micile afaceri cu un capital ușor de obținut, în rate simplu de plătit, pentru a putea menține dezvoltarea afacerii.

Rapiditatea cu care obții un credit de nevoi personale te va ajuta să faci o investiție minimă într-o afacere de debut. 

Poate fi vorba de un hobby pe care îl transformi într-un business și ai nevoie de o sumă de bani cu care să îți deschizi o societate comercială sau un PFA. 

Creditul rapid oferit de IFN-ul SimpluCredit.ro îți poate permite finanțarea unei mici afaceri de familie, fără un efort financiar considerabil pe termen lung. 

Credit pentru persoane juridice, de la IFN-uri:

Instituțiile financiare nebancare, cum este și Simplu Credit, îți oferă diferite tipuri de credit firma, cu ajutorul cărora îți poți lansa propria afacere.

Creditul pentru investiții dar și creditul pentru capital de lucru sunt gândite în așa fel încât să ofere un sprijin real micilor investitori. 

Dacă ai nevoie de capital de lucru, pentru a achiziționa stocuri de marfă pentru a-ți plăti furnizorii, taxele și impozitele și chiar angajații, atunci poți accesa un astfel de credit firmă destinat IMM-urilor.  

Alegi tipul de credit care te avantajează, trimiți documentele necesare și poți obține un credit pentru persoane juridice într-un timp foarte scurt. 

Analiza dosarului de credit este efectuată rapid, vei putea primi răspunsul și aprobarea din partea Simplu Credit. 

Vei economisi timp, suma necesară îți este virată direct în cont iar planurile tale de afaceri pot fi imediat puse în aplicare.

Perioada economică dificilă pe care o traversăm a făcut ca multe afaceri să aibă nevoie de capital. 

Lipsa lichidităților, întârzierile la plată a facturilor emise conduc la blocaje financiare dificil de rezolvat. 

Atunci când nu este cazul să accesez o linie de credit bancară, o soluție excelentă poate fi un credit persoane juridice oferit de un IFN.

Un astfel de împrumut rapid te poate ajuta să-ți achiți restanțele, să-ți plătești furnizorii, să plătești facturile restante la energie electrică sau gaz, să faci plata impozitelor la timp și să nu mai acumulezi întârzieri la plată.

Rambursarea lunară a unui credit rapid luat de la Simplu Credit este facil de efectuat. 

Consultanții te pot ajuta inclusiv telefonic cu orice fel de informații legate de contractul de credit, modalități de plată, condiții de acordare, etc. 

Chiar și cele mai dificile situații pot fi rezolvate cu ajutorul unor împrumuturi rapide, de la o instituție financiară nebancară. 

Vei putea accesa un credit rapid cu o documentație minimă și garanții reduse, sume de bani ușor de rambursat, potrivite necesităților afacerii tale. 

Un credit pentru IMM-uri  poate însemna un ajutor excelent și imediat pentru business-ul tău. Cu banii obținuți din această finanțare îți vei putea inclusiv extinde afacerea, vei încuraja profitul și vei traversa mai ușor perioada dificilă a crizei financiare. 

Dacă afacerea ta are nevoie rapid de lichidități și încasează lent facturi te poți gândi la factoring. 

Simplu Credit te ajută să încasezi în avans până la 80 % din valoarea facturilor emise de tine către clienți, pe baza unui contract special destinat persoanelor juridice. 

În acest fel, firma ta va avea mereu lichidități și îți vei putea dezvolta pe viitor afacerea.

Condițiile flexibile de acordare ale unui astfel de credit pentru persoane juridice te ajută să depășești cu succes anumite dificultăți de moment și să revii pe plus, oferindu-ți posibilități de rambursare în rate fixe lunare, convenabil de plătit. (P)

Articolul Un împrumut rapid de la un IFN poate fi rețeta de succes pentru afacerea ta apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.