21/07/2024

Contrast Online

Evenimente, Activitati, Cursuri, Informatii Utile, Afaceri, Comunicate

MOMENTE EMOŢIONANTE LA COLEGIUL MIHAI VITEAZUL BUCUREŞTI

In data de 23 septembrie 2022 s-au reunit o parte din elevii care au absolvit, in 1972, acest minunat liceu. In sala de festivități a liceului,un adevărat templu al culturii din liceele bucureștene,s-au reîntâlnit elevii de acum 50 de ani, sub patronajul Dnei Director Liliana Zascheievici si Dlui Director Adjunct Alexandru Croitoru.

Ce a fost si mai impresionant la această aniversare a fost participarea absolvenților  promoțiilor 1959 si 1963.

Cea mai mare si plăcută surpriză a fost când Dl. Silvian Neidman ,soțul colegei noastre Irina Bârlădeanu (actual Neidman), a donat Colegiului Mihai Viteazul o copie după „Diploma de Bacalaureat” a tatălui sau, Gerson S. Neidman, absolvent tot al Liceului Mihai Viteazul in anul 1932, deci acum 90 de ani.

Aceasta aniversare a fost onorată de o prezenţă numeroasă, mulţi venind din toate colţurile lumii  elevii fostei clase XII-H ,clasă din care am făcut si eu parte, a fost pe locul 1, cu 23 de prezenți.Nu pot să nu prezint minunatele cuvinte trimise de colega noastră Corina : „Mulțumiri tuturor care au readus spiritul de la H, în care era şi puţină (sau mai multă) frondă”

La aceasta aniversare, care s-a terminat într-un mod superb si normal… la Hanul Berarilor/Casa Elena Lupescu, au participat foști elevi din H veniți din Germania, Israel,Statele Unite ale Americii, iar prin intermediul internetului Australia si Israel.

Cu permisiunea colegilor mei, am sa adaug câteva fotografii si doua filmări de la eveniment.

Ing. Adrian Stănciulescu

Președinte P.N.A.T

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.