10/04/2024

Contrast Online

Evenimente, Activitati, Cursuri, Informatii Utile, Afaceri, Comunicate

Descoperă Puterea și Fiabilitatea Cricului Canal pentru Camioane 30T REIHMANN RHM GH.30T!

Industria transporturilor necesită echipamente robuste și fiabile pentru a face față cerințelor sale exigențe. În acest context, vă prezentăm Cricul Canal pentru Camioane 30T REIHMANN RHM GH.30T, un partener de încredere pentru orice operațiune de ridicare și constatare.

Fiabilitate la Înălțime: Cu o capacitate de ridicare impresionantă de 30 de tone (30.000 kg), acest cric canal este proiectat pentru a face față celor mai grele sarcini din industria camioanelor. Tehnologia robustă și materialele de înaltă calitate asigură o performanță fiabilă și constantă.

Operare Simplă și Eficientă: Funcționând cu ajutorul unei pompe hidraulice acționate manual printr-o manetă, acest cric canal oferă o operare simplă și fără efort, permițându-vă să ridicați și să constatați cu ușurință autovehiculele grele.

Versatilitate și Adaptabilitate: Cu o cursă efectivă de 1030 mm și o înălțime de ridicare de 500 mm, acest cric canal este adaptabil la diversele nevoi ale industriei transporturilor. De asemenea, diferitele accesorii disponibile facilitează ridicarea axelor autovehiculelor, oferindu-vă flexibilitate și eficiență sporită.

Performanță Tehnică Remarcabilă: Cu o putere a motorului de 1.5 kW și o presiune maximă a sistemului de 200 KN, acest cric canal este proiectat să livreze performanțe remarcabile în orice condiții de lucru. În plus, înălțimea cricului de 1100 mm asigură accesul facil la punctele de lucru.

Garanție Extinsă: Pentru a vă oferi încredere în calitatea produsului, acest cric canal este inclus cu o garanție extinsă de 2 ani, astfel încât să puteți lucra fără griji și să vă concentrați pe sarcinile dvs. fără nicio ezitare.

Indiferent dacă sunteți în domeniul transporturilor sau în sectorul de service auto, Cricul Canal pentru Camioane 30T REIHMANN RHM GH.30T este alegerea ideală pentru a vă îmbunătăți operațiunile și a vă asigura că lucrările dvs. se desfășoară fără probleme. Achiziționați acum și experimentați puterea și fiabilitatea de neegalat la Toolsboxservices.ro!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.