25/07/2024

Contrast Online

Evenimente, Activitati, Cursuri, Informatii Utile, Afaceri, Comunicate

Cursuri IT – o opțiune și la peste 40 de ani? Iată cum poți începe o carieră de programator cât mai rapid (P)

[ad_1]

Vârsta de 40 de ani este privită de mulți drept un prag decisiv în viață. Pentru unii, poate însemna reinventarea, pentru alții îndreptarea către finalul carierei. Totul depinde de poziționarea și de mindsetul fiecăruia.

Încet-încet, mentalitatea începe să se schimbe, iar vârsta de 40 de ani să fie privită ca noul 20, adică momentul în care poți încheia o etapă profesională și să începi o alta, bazată pe pasiune și orientată spre câștig și timp liber. Să fie înscrierea la cursuri IT șansa de care aveai nevoie pentru un nou început la 40 de ani? Poate niște cursuri de programare, nu, însă mentoratul de programare fondat de Petru Trîmbițaș cu singuranță poate fi schimbarea de care aveai nevoie pentru a doua tinerețe.

De ce să te înscrii la un mentorat în programare și nu la cursuri IT?

Petru Trîmbițaș a pus bazele mentoratului în programare în urma experienței sale acumulate la Google și Facebook, în Statele Unite ale Americii. Mentoratul este un program de învățare gândit atât pentru dezvoltarea profesională, cât și pentru cea personală și presupune dezvoltarea unui mindset pozitiv, orientat spre succes.

Mentoratul are la bază o structură și organizare unică în România, complet diferite de modul de organizare a clasicelor cursuri IT. Programul de învățare gândit de Petru Trîmbițaș se adresează atât elevilor, studenților, cât și adulților, indiferent de vârstă sau nivel de cunoștințe. Fie că ai terminat deja un liceu de Informatică sau o Facultate de Informatică, fie ai cunoștințe zero de programare, poți parcurge platforma și în doar câteva luni să deții abilitatea de a scrie cod corect și curat.

Un atu incontestabil al mentoratului și neîntâlnit în cadrul clasicelor cursuri IT îl reprezintă faptul că poți lucra pe platformă când, cum, cât și de unde îți dorești. Astfel, vei avea oportunitatea de a învăța și a rezolva probleme în ritmul tău, fără a depinde de evoluția celorlalți cursanți. Cu toate că vei lucra independent, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ghida astfel încât să reușești să găsești soluția ideală la problema care te provoacă. Fiecare problemă rezolvată se va concretiza într-un pas înainte pe platformă, adică vei fi cu un pas mai aproape de atingerea obiectivului tău final: obținerea unui job ca programator.

cursuri it

Un alt aspect singular specific mentoratului, pe care nu-l vei regăsi în cadrul unor cursuri clasice de IT, îl reprezintă crearea portofoliului de proiecte, la finalul mentoratului. În acest pas, împreună cu mentorii, vei avea oportunitatea de a-ți putea crea propria aplicație sau un portofoliu de proiecte pe care să le prezinți viitorilor angajatori.

Pe tot parcursul programului de mentorat vei beneficia de suportul coach-ilor, care te vor ajuta să te ”reprogramezi” mental pentru succes. Aceștia te vor ajuta să îți descoperi strategii de gestionare a emoțiilor și gândurilor negative, de a depăși eșecul și de a-ți seta un mindset pozitiv.

Intră pe WellCode.ro și consultă oferta completă. Programează o ședință de consultanță cu mentorii și descoperă de ce programul de mentorat este unic în România și cât este de diferit de clasicele cursuri IT. Convinge-te de ce și cum acest program de învățare te va ajuta să îți atingi obiectivele și să transformi visul de a deveni programator în certitudine, în numai câteva luni.

Articolul Cursuri IT – o opțiune și la peste 40 de ani? Iată cum poți începe o carieră de programator cât mai rapid (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.