25/07/2024

Contrast Online

Evenimente, Activitati, Cursuri, Informatii Utile, Afaceri, Comunicate

Cum construiești mai ieftin pe timp de criză? (P)

[ad_1]

Îți faci griji în cazul unei eventuale crize? Dorești să construiești mai ieftin? Nu știi ce soluții să găsești și cauți ajutorul din partea unor specialiști în domeniu? 

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin îți oferă în acest articol câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont, atunci când ești pe punctul de a construi casă mult dorită.

1.Nu merge doar pe recomandări atunci când construiești sau renovezi 

Înainte de a începe să construiești sau să renovezi, verifică oferta de preț în minim 3 locuri.Pe timp de criză, trebuie să fii atent cu cheltuielile tale așa că alege materiale de construcții de calitate care vor rezista mai bine în timp, iar aspectul va fi mult mai frumos.

2.Colaborează cu meseriașii pricepuți

Una din cele mai grave greșeli atunci când îți construiești casă este să angajezi meseriași nepricepuți. Toată construcția poate fi ruinată din cauza unei alegeri neinspirate.

3.Plătește separat manoperă și materialele

            Manopera și materialele de construcții trebuie plătite separate. Dacă nu vei plăți separat, meseriașul poate alege materiale de slabă calitate pentru a rămâne cu mai mulți bani, iar rezultatele se vor observă în timp. Cere înainte informații despre costul manoperei și cel al materialelor de construcții.

4.Negociază-ți oferta de materiale de construcții

            Dacă ai un necesar cu mai multe materiale de construcții poți beneficia de un preț mai mic, dacă vei cumpăra totul dintr-un singur loc. ,,Cu cât cantitatea e mai mare, cu atât prețul este mai mic,,. Însă și în această situație trebuie să verifici întotdeauna prețurile materialelor de construcții necesare.

5.Cum îți alegi materialele de construcții pentru structura casei?

Fierul Beton  – Sfatul nostru este să solicități să vi se calculeze prețul pentru fier beton la kilogram și nu la bară, cum țîn să facă dealerii sau depozitele clasice. Bară poate avea diferențe de preț ce sunt în favoarea vânzătorului și nu a ta. Nu te lasă păcălit!

6.Cum alegi Cărămidă pentru structura casei tale?

            Cărămidă – alegeți numai blocuri pline sau blocuri ceramic cu goluri verticale.Nu folosiți blocuri ceramic cu goluri orizontale. Atenție la specificația din proiect, dacă aveți nevoie de cărămidă portanța sau neportată.

B.C.A.-ul  betonul celular autoclavizat se poate folosi că material structural doar pentru clădiri cu regim de înălțime parter.

7.Cum alegi un Termosistem din polistiren eficient?

            Atenție la densitatea Termosistemuluidin polistiren. Pe piață materialelor de construcții vei găsi termosisteme  EPS 50 sau EPS 60, însă noi îți recomandăm  să alegi un termosistem EPS de minim 80mm sau 100mm.

8.Ce trebuie să ai în vedere înainte de a alege Tencuiala Decorativă

Asortați culoarea aleasă cu tâmplăria, acoperișul, pavajul și nu uitați de AMORSĂ, care este obligatorie.

SFAT: Nu folosiți nuanțe foarte închise pe suprafețe mari. O culoare închisă, vara pe temperaturi ridicate se încălzește excesiv. 

Evitați să achiziționați gamele proprii ale hipermarketurilor, deoarece fațada casei se va deteriora în timp. Alege produse calitative, de la game profesionale cu garanție de culoare de 20 ani, iar rezultatul va fi pe măsură.

9.Concentrează-te pe lucrurile cu adevărat pentru ține

Știm prin ce treci atunci când construiești și de aceea îți recomandăm să nu pierzi timp prin depozite după oferte și prețuri. Ocupă-te de activitatea ta și alege să colaborezi cu firme care îți oferă și consultanță de specialitate atunci când achiziționezi materiale de construcții. Vei economisi nu doar bani, dar și timp deoarece vei fi îndrumat de consultanți cu experiență în domeniu.

10.Recenziile produselor sau  recomandarea prietenilor?

Atunci când va construiți sau renovați casa nu mergeți doar pe recomandări, ci căutați întotdeauna recenzii pe internet, atât pentru calitatea materialelor, cât și pentru calitatea serviciilor oferite de vânzători.

Unii meseriași, constructori sau chiar arhitecți, pot recomandă produse în interesul lor și de multe ori reflectă bugetul disponibil, solicită certificate de calitate și conformitate pentru produsele necesare, doar așa vei beneficia de GARANȚIA produselor. 

Ține cont de aceste sfaturi și cu siguranță vei reuși să construiești mai ieftin și pe timp de criză. Iar dacă dorești să îți fie mai ușor cumpără tot dintr-un singur loc, mai exact de pe VINDEM-IEFTIN.RO.

Sursa foto: pexels.com

Articolul Cum construiești mai ieftin pe timp de criză? (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.